ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΟΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑΣ en


Σεμινάρια από το μουσικό εργαστήρι «Λαβύρινθος» (καλοκαιρινή περίοδος 2019)

ShareThis
Δημοσίευση: 27-05-2019 16:28 | Προβολές: 1001
Έναρξη: 27-05-2019 |Λήξη: 23-06-2019
[Έληξε]
    Αφίσα Σεμιναρίων
Mέγεθος: 416.1 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Το μουσικό εργαστήρι «Λαβύρινθος», μετά από την προσφορά υποτροφίας τα τελευταία χρόνια, σε φοιτητές του τμήματος Τμήμα ‘Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων’ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, έχοντας υπόψη την επιθυμία που υπάρχει κι από άλλους φοιτητές να συμμετάσχουν σε σεμινάρια, επαναπροσδιορίζει την πρότασή του και προσφέρει, από φέτος,τη δυνατότητα συμμετοχής, σε ένα ανοικτό σεμινάριο της επιλογής τους, καταβάλλοντας μόνο το 50% του κόστους.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο μουσικό εργαστήρι «Λαβύρινθος», στην Κρήτη (Χουδέτσι), κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2019. Κάθε σεμινάριο διαρκεί έξι ημέρες (Δευτέρα - Σάββατο), και περιλαμβάνει δέκα τρίωρα μαθήματα και παρακολούθηση συναυλίας στο τέλος κάθε εβδομάδας, «Μουσικές Παρασκευές», από τους καθηγητές των σεμιναρίων, και άλλους μουσικούς. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: www.labyrinthmusic.gr .

Η προσφορά αφορά στα δίδακτρα ενός ανοιχτού σεμιναρίου (230€). Η διαμονή, η σίτιση και η μεταφορά δεν συμπεριλαμβάνονται στο ποσό. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να εγγραφούν διαδικτυακά στο σεμινάριο της επιλογής τους και να ενημερώσουν από πριν, για την φοιτητική τους ιδιότητα, με την επίδειξη σχετικού εγγράφου (στο info@labyrinthmusic.gr) ώστε να λάβουν την μείωση των διδάκτρων.


Επιστροφή

Ενημέρωση

Τμήμα Εθνομουσικολογίας, Ληξούρι, Κεφαλλονιά, ΤΚ 28200,
τηλ: 26710-92855
e-mail: gramem@ionio.gr
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας